Remeselný ovocný liehovar

Založený v roku 2011

Naša pálenica a liehovar si od svojho založenia v roku 2011 zakladá na kvalite. Aj preto sme už vtedy investovali do najkvalitnejšej dostupnej technológie a tradičného spôsobu spracovania.

Kvalitné destilačné aparatúry

od svetoznámych nemeckých výrobcov

Nemecké svetoznáme destilačné aparatúry od firiem Arnold Holstein a Ulrich Kothe sme inštalovali ako prví na Slovensku a aj dnes dokážeme garantovať prémiovú kvalitu našich destilátov so zachovaním chutí a aróm kvalitného ovocia. 

Len to najkvalitnejšie ovocie

na výrobu používame preverené suroviny od skutočných farmárov

Kvalitná destilačná aparatúra kladie vždy vyššie nároky aj na kvas, ktorý sa na výrobu použije. 

Kedysi BIO nemuselo existovať, pretože sa chémia v sade takmer nepoužívala. Aj dnes sa dá dopestovať kvalitné ovocie. A nám záleží na kvalite, nie na kvantite. Preto si dávame záležať na výbere ovocia a surovín, ktoré mnohé sú dopestované bez umelých hnojív a postrekov a teda v tzv. BIO kvalite. 

Spracovanie

s dôrazom na kvaliTU

Aj následná príprava a spracovanie kvasu sú orientované na kvalitu. Preto kvas zreje tradičným spôsobom v temperovaných nádobách bez urýchľovačov a umelých prísad. 

To si veľké likérky nemôžu dovoliť, my si na tom zakladáme.

Tradičné receptúry

overené generáciami

Tvrdiť, že vypáliť dobrú pálenku vie každý, môže len ten, kto to nikdy neskúsil. Samozrejme, destilácia je pomerne jednoduchý proces, no výsledok nie je vždy taký, ako by ste chceli.

Preto si nadovšetko ceníme receptúry a postupy, ktorých sa držíme. Len tie dokážu zabezpečiť, že prostriedky a úsilie, ktoré sme každý rok do výroby investovali budú korunované úspechom.

Pálenica

Ak sa chcete dozvedieť viac o našej pálenici a kvalitnom procese pálenie navštívte stránku našej pálenice.